Ydelser

Døgnvagt 24/7 – Vi er altid til rådighed

Hvordan kan vi hjælpe dig?

DSC00189-scaled-e1636015580434

Køkkener

Lad os sammen gennemgå din køkkentegning så sikrer vi fra start at dit behov for alle nødvendige brugsgenstande er dækket. Vi er altid opmærksomme på at have forsyningssikkerhed til frysere og andre hvidevarer således disse adskilles elektrisk fra udvendig belysning og andre almindelige installationer.

Vi ser køkkenet som et af boligens vigtigste rum hvor det altid giver god mening med en god grundbelysning og disponible stikkontakter lige ved hånden.

Badeværelser

Få en fast pris for udførelse af elektriske installationer i dit nye eller eksisterende badeværelse.

Vi rådgiver dig gerne i en god grundbelysning og ventilationsmuligheder.

DSC00236-scaled-e1636015815545
2-scaled-e1636012517637

Nybyggeri/Renovering

Vi tilbyder fuld el entreprise ved nybyggeri og kommer gerne med en fast pris på projektet.

Udskiftning af gamle installationer, eller udvidelser af eksisterende. Vi løser opgaven.

Ingen opgave er for stor eller lille, vi hjælper med at installere og montere alt lige fra lamper til
hvidevarer.

Vi tilbyder også:

RCD’erne er hovednerven i personsikkerheden. Det er den enhed der frakobler installationen og sikrer mod elektrisk stød. Vi tester og dokumenterer altid ved udskiftninger eller tilføjelser i den faste installation at vores kunder har virksomme RCD afbrydere.

I kraft med det stigende strømforbrug indeholder de gamle gruppetavler på træplade eller på stålrammer stort set aldrig grupperingerne nok til at sikre driftsikkerheden ved etableringer af nye køkkener, mindre tilbygninger eller måske bare et par ekstra stikkontakter. Forespørg gerne en pris på en ny driftsikker gruppetavle med automatsikringer. Det er billigere end du tror.

Vi installerer, monterer og leverer gerne alle typer af hårde hvidevarer. Og vi tager gerne de gamle med retur.

Om du skal have hængt lamper op i boligen eller dimensioneret et større belysningsanlæg med zonestyringer og komfortløsninger. Vi er altid klar på at afgive et fast tilbud for leveringen, monteringen og installeringen. Når vi går den mørke tid i møde på året vil vi gerne have lys. Vi tilbyder løsninger hvor du eksempelvis, om morgenen når du kører på arbejde, kan tænde dine udvendige lamper i et tidsinterval inde fra boligen. Når du kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen når det igen er mørkt kan en sensor registrer færdslen og tænde lyset. Løsningen byder dig velkommen hjem og holder ubudne gæster væk. Den kan installeres nemt til en stærk pris.

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Vi anbefaler altid at udskifte de gamle stofledninger. Kablerne er så tynde nu, at det muliggør at kunne udskifte eksisterende stofledninger med kabeltræk i de gamle stålrør.

★★★★★

Vores kunder siger

Kan kun anbefale Hundstrup el. De er meget grundige og servicemindede. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektriker
- Janne

Vi havde Hundstrup el ude og lave alt vores el i huset.

De kom til aftalt tid og regningen var ovenikøbet billigere en det overslag vi fik .

Vi er meget tilfredse og bruger dem gerne igen.
- Lars Kruse